Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Art gallery/ Gallery / Konstgalleri

- Posted in Ingen kategori by

Art gallery / konstgalleri, köpa konst online

Jag är mycket för konst, jag älskar att måla tavlor och samlar även på konstverk. Själv så målar jag mycket abstrakt konst, men när det kommer till att köpa konst för att hänga på väggarna hemma i huset, är jag mer för annan konst.

Jag har letat runt en hel del online efter konstgalleri online och även sökt på art gallery i Göteborg. Hittade då något mycket intressant som ligger i Spinneriet, närmare bestämt Lindome spinneriet här i Göteborg. De heter Gallery Art events nordic och har en massa spännande i sitt art gallery online. Konst som var helt i min smak!

De har konstnärer som tex. Yulia Muravyeva som gör väldigt vackra konstverk som är helt sagolika! Jag får en sån bra positiv känsla när jag tittar på hennes tavlor. De är väldigt färgstarka men ändå harmoniska. En kombination som inte är helt lätt att åstadkomma. En annan underbar konstnär som jag hittade på detta konstgalleri var Van Apple som har väldigt amerikansk modern konst. Då jag har en modern stil på mitt hem och inredning är detta som gjort för mig.

Så glad att jag hittade detta art gallery och tänk att det fanns här i Göteborg. Helt klart ett gallery jag ska åka och besöka när jag får tid. Detta art gallery fanns i Lindome spinneriet. Såg att de hade tavlor av Richard Blunt, hans tavlor hade jag velat ha i min Walk-in closet. Ska bli spännande att besöka detta galleri och se vad det är för guldkorn jag kan hitta där.

Tavlorna jag själv målar tycker jag inte om att hänga upp hemma. Det känns pinsamt på något sätt. Då säljer jag hellre dem och gynnar andra konstnärer med deras konst på mina väggar. Det finns så många talangfulla konstnärer där ute. Någon dag kan man ju hoppas att mina tavlor hamnar på ett konstgalleri. Men det är inget jag satsar på för tillfället. Vill ha lite mer erfarenhet innan dess. Men i framtiden kanske även min konst hänger på ett art gallery nära dig.

art gallery Gallery Art events nordic

Button Bind

- Posted in Ingen kategori by

Button Bind make sure that buttons stay in place forever

Our apparel just got even better thanks to Button Bind!

As a manufacturer of quality apparel, our main aim is to meet market demand when it comes to, amongst other important factors, quality. We spend an enormous amount of time in sourcing the right textiles and other materials in order to design and create the very best clothing for our clients.

The good ripple effect! We found that we were able to have full control of all aspects of our production process. Our clients, and in turn their clients, were more than pleased which created a ripple effect where we cemented our partnerships long term with existing clients whilst also getting new clients. All thanks to the quality in all aspects of the production. However, there was one aspect of which we had no control, as it is for everyone in the industry: the buttons.

99% quality is not good enough Buttons. Or rather, the attachment of buttons. Since nearly the beginning of time of clothes, buttons have been an integral part. Practically keeping things together whilst also being a nice bit of detail, accenting the whole look. However they tend to not stay in place. They are usually the weakest link on an otherwise steady garment and as producers, we've had to accept this like all producers, and alleviated the problem somewhat by discretely attaching extra buttons to the lining, should they be needed. And more often than not, they're needed. Until now.

Good fortune! We've had the good fortune in looking for and finding Button Bind whose sole focus is on producing an innovative solution to make buttons stay in place. In fact, Button Bind even promises that the buttons will stay in place for ever.

Simple and ingenious! Binding a button with a system that is simple to apply and it only takes seconds. It's truly a game changer for the industry and of course, for the end consumer who will have buttons that stay forever, extending the life of the clothes they buy and love. For us, 100% quality is now a reality and we're more than pleased with this truly innovative game changer which Buttons Binds provides us with.

Buttons stay put with innovative solution by Button Bind

Köpa tillbehör Tesla

- Posted in Ingen kategori by

Köpa tillbehör till Tesla

Jag har nu under många år varit ägare till en Tesla. Jag är otroligt nöjd med detta och tycker att det är en underbar bil. Jag har uppdaterat mig till olika modeller under åren, men sen kände jag att det var vissa saker som saknades i bilen. Så jag började kolla efter diverse tillbehör. Vad det fanns som kunde göra bilen ännu mera praktiskt och även sätta en personlig touch på bilen.

Jag vill dela med mig om en hemsida jag hittade som var så otroligt bra. Där fanns jättemycket att välja mellan. Jag är helt lyrisk över allt bra jag hittat där till min bil. Blir så nöjd varje gång jag hoppar in i bilen och ser förändringen. Inte bara de praktiska tillbehören till Teslan utan även en hel del utseendemässiga saker.

Jag har valt att göra om vissa detaljer till kolfiber inne i bilen. De där små detaljerna som är så lite men gör så mycket. Även vid öppningen av dörren, där man stiger in i bilen, har jag lagt kolfiberfoliering. Både snyggt och det skyddar bra mot repor som kan uppstå. Även vid bagageluckan lade jag kolfiber foliering på Teslan.

En av sakerna jag använder mig av mest är den otroligt praktiska papperskorgen. Den har till och med inbyggd lampa vilket är bra under de mörka dagarna här i Sverige. Sen köpte jag även en massa sparkskydd för att hålla bilen i så fint skick som möjligt. Bra att man kan köpa saker som skyddar. Kommer Teslan att se ny ut när jag säljer den efter att jag tagit bort alla skydden. Plus att jag har barn som gärna sparkar på sätena med sina sandiga eller smutsiga skor ibland. Jag spenderar mycket tid i bilen i mitt jobb, så den slits ju säkerligen mer än hos andra. Jag valde även att byta ut klädseln i bilen till en jättefin cognac brun färg istället för den svarta jag har nu. Det var förvånansvärt bra kvalité på det måste jag säga. Jag hade förväntat mig att det inte skulle vara lika bra som originalet, men det var det verkligen! Så otroligt nöjd. Tässla store hette den här butiken jag hittat, ni kan klicka här för att komma till deras sida och spana in vad dem har. Nä dax att åka och handla i min personifierade Tesla:)

biltillbehör tillbehör Tesla Tässla store