Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Art gallery/ Gallery / Konstgalleri

- Posted in Ingen kategori by

Art gallery / konstgalleri, köpa konst online

Jag är mycket för konst, jag älskar att måla tavlor och samlar även på konstverk. Själv så målar jag mycket abstrakt konst, men när det kommer till att köpa konst för att hänga på väggarna hemma i huset, är jag mer för annan konst.

Jag har letat runt en hel del online efter konstgalleri online och även sökt på art gallery i Göteborg. Hittade då något mycket intressant som ligger i Spinneriet, närmare bestämt Lindome spinneriet här i Göteborg. De heter Gallery Art events nordic och har en massa spännande i sitt art gallery online. Konst som var helt i min smak!

De har konstnärer som tex. Yulia Muravyeva som gör väldigt vackra konstverk som är helt sagolika! Jag får en sån bra positiv känsla när jag tittar på hennes tavlor. De är väldigt färgstarka men ändå harmoniska. En kombination som inte är helt lätt att åstadkomma. En annan underbar konstnär som jag hittade på detta konstgalleri var Van Apple som har väldigt amerikansk modern konst. Då jag har en modern stil på mitt hem och inredning är detta som gjort för mig.

Så glad att jag hittade detta art gallery och tänk att det fanns här i Göteborg. Helt klart ett gallery jag ska åka och besöka när jag får tid. Detta art gallery fanns i Lindome spinneriet. Såg att de hade tavlor av Richard Blunt, hans tavlor hade jag velat ha i min Walk-in closet. Ska bli spännande att besöka detta galleri och se vad det är för guldkorn jag kan hitta där.

Tavlorna jag själv målar tycker jag inte om att hänga upp hemma. Det känns pinsamt på något sätt. Då säljer jag hellre dem och gynnar andra konstnärer med deras konst på mina väggar. Det finns så många talangfulla konstnärer där ute. Någon dag kan man ju hoppas att mina tavlor hamnar på ett konstgalleri. Men det är inget jag satsar på för tillfället. Vill ha lite mer erfarenhet innan dess. Men i framtiden kanske även min konst hänger på ett art gallery nära dig.

art gallery Gallery Art events nordic