Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Filter till FTX aggregat

- Posted in Ingen kategori by

Köpa filter till mitt FTX aggregat

Jag har ett ventilationssystem hemma som jag brukar byta filter i. Det är ett FTX filter till mitt aggregat. Detta brukar jag alltid göra 2 gånger per år som det rekommenderas att man ska göra. Jag har en vän som är väldigt insatt i just sådana här filter till FTX aggregat. Byter man inte filtret blir det igensatt och man får inte in lika mycket frisk luft i bostaden längre.

Jag har alltid beställt från en och samma leverantör av dessa FTX filter, men nu har dem gått i konkurs och jag började att leta efter ett nytt ställe att köpa mina FTX aggregat filter på. När jag letade runt online hittade jag till en butik som heter Filpro. De säljer inte bara filter till FTX aggregat, utan de tillverkar även dem. Det gör att de har väldigt bra pris på bostadsfilter. Man behöver inte heller vänta länge på att få sitt filter. Man kunde enkelt och smidigt köpa FTX filter i deras butik online och få dem hemlevererade. Man kunde även hämta sina filter vid deras fabrik om man önskade det och bor nära Getinge i Halmstad.

När jag fick hem mina FTX filter till mitt aggregat blev jag positivt överraskad över hur bra kvalitet det var på dem. Perfekt att hitta ett nytt ställe som både är billigare, snabbare och håller bra kvalitet på sina bostadsfilter.

När jag bytte filtret senast var det smutsigare än vad det brukar vara när jag byter. Jag gör det ändå med jämna intervaller. Min vän sa då att det finns faktorer som gör att man kan behöva byta det oftare är 2 ggr per år. De håller på att renovera huset bredvid mitt och då kommer det in mer smuts m.m in i mitt filter, sa vännen min. Så jag kommer nog att behöva byta mitt filter lite oftare nu tills de är klara med sin stora renovering.

Extra bra då att jag hittat en ny butik online för FTX filter till mitt aggregat. Filpro kommer att vara mitt nya ställe att köpa FTX filter hos.

Tillbehör Tesla model S

- Posted in Ingen kategori by

Jättemycket tillbehör till Tesla model S

Jag har nu under många år varit ägare till en Tesla model S. Jag är otroligt nöjd med detta och tycker att det är en underbar bil. Jag har uppdaterat mig till olika modeller under åren, men det är model S jag gillar mest av dem. Jag kände dock att det var vissa saker som saknades i bilen. Så jag började kolla efter diverse tillbehör till Tesla model S. Vad det fanns för tillbehör som kunde göra bilen ännu mera praktiskt och även sätta en personlig touch på Teslan.

Jag vill dela med mig av en hemsida som jag hittade som var så otroligt bra. Där fanns jättemycket tillbehör till Tesla model S att välja mellan. Jag är helt lyrisk över allt bra jag hittat där till min Tesla. Blir så nöjd varje gång jag hoppar in i Teslan och ser förändringen. Inte bara de praktiska tillbehören till Teslan, utan även en hel del utseendemässiga saker.

Jag har valt att göra om vissa detaljer till kolfiber inne i Teslan. De där små detaljerna som är så lite men gör så mycket. Även vid öppningen av dörren till min model S, där man stiger in i Teslan, har jag lagt kolfiberfoliering. Det är både snyggt och det skyddar bra mot repor som kan uppstå. Även vid bagageluckan lade jag kolfiber foliering på Teslan.

En av sakerna jag använder mig av mest är den otroligt praktiska papperskorgen. Den har till och med inbyggd lampa, vilket är bra under de mörka dagarna här i Sverige. Sen köpte jag även en massa sparkskydd, för att hålla bilen i så fint skick som möjligt. Bra att man kan köpa saker som skyddar till min model S. Kommer Teslan att se ny ut när jag säljer den efter att jag tagit bort alla skydden. Plus att jag har barn som gärna sparkar på sätena med sina sandiga eller smutsiga skor ibland.

Jag spenderar mycket tid i min Tesla i mitt jobb, så den slits ju säkerligen mer än hos andra. Jag valde även att byta ut klädseln i min model S, till en jättefin cognacs brun färg istället för den svarta jag har nu. Det var förvånansvärt bra kvalité på det måste jag säga. Jag hade förväntat mig att det inte skulle vara lika bra som originalet, men det var det verkligen! Så otroligt nöjd med detta! Tässla store heter den här butiken jag har hittat, ni kan klicka här för att komma till deras sida och spana in vad de har för tillbehör till Tesla model S och alla de andra modellerna. Nä dax att åka och handla i min personifierade Tesla:)

tillbehör Tesla model S Tässla store