Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Min blogg om livsstil, restauranger, mode och att handla på nätet

Tillbehör Tesla model S

- Posted in Ingen kategori by

Jättemycket tillbehör till Tesla model S

Jag har nu under många år varit ägare till en Tesla model S. Jag är otroligt nöjd med detta och tycker att det är en underbar bil. Jag har uppdaterat mig till olika modeller under åren, men det är model S jag gillar mest av dem. Jag kände dock att det var vissa saker som saknades i bilen. Så jag började kolla efter diverse tillbehör till Tesla model S. Vad det fanns för tillbehör som kunde göra bilen ännu mera praktiskt och även sätta en personlig touch på Teslan.

Jag vill dela med mig av en hemsida som jag hittade som var så otroligt bra. Där fanns jättemycket tillbehör till Tesla model S att välja mellan. Jag är helt lyrisk över allt bra jag hittat där till min Tesla. Blir så nöjd varje gång jag hoppar in i Teslan och ser förändringen. Inte bara de praktiska tillbehören till Teslan, utan även en hel del utseendemässiga saker.

Jag har valt att göra om vissa detaljer till kolfiber inne i Teslan. De där små detaljerna som är så lite men gör så mycket. Även vid öppningen av dörren till min model S, där man stiger in i Teslan, har jag lagt kolfiberfoliering. Det är både snyggt och det skyddar bra mot repor som kan uppstå. Även vid bagageluckan lade jag kolfiber foliering på Teslan.

En av sakerna jag använder mig av mest är den otroligt praktiska papperskorgen. Den har till och med inbyggd lampa, vilket är bra under de mörka dagarna här i Sverige. Sen köpte jag även en massa sparkskydd, för att hålla bilen i så fint skick som möjligt. Bra att man kan köpa saker som skyddar till min model S. Kommer Teslan att se ny ut när jag säljer den efter att jag tagit bort alla skydden. Plus att jag har barn som gärna sparkar på sätena med sina sandiga eller smutsiga skor ibland.

Jag spenderar mycket tid i min Tesla i mitt jobb, så den slits ju säkerligen mer än hos andra. Jag valde även att byta ut klädseln i min model S, till en jättefin cognacs brun färg istället för den svarta jag har nu. Det var förvånansvärt bra kvalité på det måste jag säga. Jag hade förväntat mig att det inte skulle vara lika bra som originalet, men det var det verkligen! Så otroligt nöjd med detta! Tässla store heter den här butiken jag har hittat, ni kan klicka här för att komma till deras sida och spana in vad de har för tillbehör till Tesla model S och alla de andra modellerna. Nä dax att åka och handla i min personifierade Tesla:)

tillbehör Tesla model S Tässla store